این قیمه ریزه سنتی اصفهانی را درست کنید.
قیمه ریز که در زبان و گویش قدیمیها به قرمریزه معروف شده این غذای خوشمزه اصفهان را بپز مطمئن باش که از خوردنش سیر نمیشی.
مواد مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم پیاز ۲ عدد آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری نمک فلفل زردچوبه پودر گوجه فرنگی پولبیبر
نکات طلایی:
همه مواد را خوب ورز بده تا چسبندگی داشته باشه اجازه بده قلقلیها حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت کنه میتونی کوفته قلقلیها رو بدون سرخ کردن هم اضافه کنی سس حتماً جوش بیاد بعد قلقلیها را اضافه کن.
منبع: زندگی رنگی